Recollida de Dorsals
La recollida de dorsals es portarà terme al Pavelló Poliesportiu Municipal de Balaguer, el dia anterior a la marxa –en aquest cas, el dia 22 de maig des de les 18:00 hores fins les 21 h– i el mateix dia de la marxa a partir de les 06:30 h fins les 07:30 h.

Per recollir el dorsal, serà imprescindible la identificació per part del participant. Per tant, serà OBLIGATÒRIA la presentació d’un document identificatiu (DNI, carnet de conduir, passaport) i la llicència federativa en curs en cas de tenir-la. A l’hora de realitzar la inscripció o al recollir el dorsal, s’haurà d’acceptar la “Declaració del Cicloturista” que informa dels riscos que comporten la participació i que exclou a l’Organitzador de responsabilitats en cas de qualsevol incidència o accident derivat de la participació a la marxa.

Per recollir el dorsal a una tercera persona, serà necessari portar una fotocopia del document identificatiu i de la llicència federativa així com una autorització de recollida signada per l’interessat.

A tal motiu, la organització posa a la vostra disposició un model de FULLA d’AUTORITZACIÓ DE RECOLLIDA DE DORSAL , la podeu descarregar en el següent enllaç: CLICAR AQUÍ.

Leave a reply