Visita Guiada a Balaguer
PROGRAMA TURÍSTIC PER ACOMPANYANTS

 Descarregar Programa Turístic en PDF

Per tal que els acompanyats puguin gaudir d’un matí esplèndid tot descobrint la història de la ciutat de Balaguer, l’Oficina de Turisme  us suggereix el següent recorregut:

09.30 hores. Trobada de tots els interessats. El guia esperarà a la porta petita del poliesportiu, la que està mes a prop de l’arc de meta.

09.40 hores. Sortida a peu des de davant del poliesportiu fins al Centre d’Interpretació de l’Or del Segre (10:00h) on es durà a terme una visita guiada pel centre i en acabar realitzarem un taller de recerca d’or.

En acabar realitzarem un breu recorregut pel Centre Històric on pujarem fins a l’església de Santa Maria, col·legiata d’una sola nau que meravella per la seva sobrietat i robustesa. Visita interior i exterior del temple.

Passejada per les muralles medievals del segle XIV i visita al Portal del Gel, antiga entrada medieval de la ciutat de Balaguer.

Explicació de la plaça Mercadal i el Mercat setmanal dels dissabtes.

La visita finalitzarà aproximadament a les 13 hores i agafarem el bus urbà a les 13.10 h per anar fins al pavelló. Qui es vulgui quedar a visitar el mercat, haurà de tornar pel seu compte.

¡No us ho podeu perdre!!!

 

 

 

Atenció. La visita a l’església de Santa Maria implica pujar unes quantes escales, amb lo qual no es aconsellable anar-hi amb cotxets de nadons. El guia us podrà informar d’algun pla alternatiu.