AJORNAMENT DATA MONTSEC-MONTSEC
COMUNICAT:     AJORNAMENT DATA MONTSEC-MONTSEC

Davant de la situació actual derivada del Covid-19 ens veiem en l’obligació de aplaçar la marxa MM al dissabte 10/10/2020 amb l’objectiu de salvaguardar la salut dels participants, voluntaris i col·laboradors. Tot això, en el ben entès de que per inicis d’estiu estiguem tots amb situació de normalitat tant personal, com professional com esportiva.

Per als 1000 inscrits, comunicar-vos que si algú de vosaltres volgués fer l’anul·lació de la seva plaça ho podrà fer des de ara fins al 30/06/2020 sense cap cost, es a dir, es tornarà el 100% de la inscripció i la llicència de dia si es el cas. No més teniu que enviar un correu a l’adreça atencionalcliente@bicinscripcions.com (únicament a aquesta adreça), donant el vostre nom i cognoms i DNI  i demanant l’anul·lació. Bicinscripcions us farà la devolució integra del import pagat sense enviar-vos cap codi per fer vosaltres l’anul·lació com fem amb el sistema normal d’anul·lacions ni res, hi ho farà directament al vostre c/c. No mes demanem una mica de paciència si no ho rebeu de forma immediata donat que es tracta de un procés tot manual.

Una vegada exhaurit aquest termini d’anul·lacions, el 01/07/2020 decidirem si s’obra o no el procés per a noves inscripcions. Igualment a partir d’aquell dia, del 01/07/2020 i fins al 15/09/2020 es podran fer anul·lacions normals com sempre, es a dir, amb la penalització de 5€ i amb el sistema de sempre.

Com hem dit abans, desitgem que ben aviat puguem gaudir de la plena normalitat.

SALUT I PEDALS (amb rodet)

CLUB CICLISTA BALAGUER

Leave a reply