La marxa Montsec-Montsec 2023 obre inscripcions
La marxa Montsec-Montsec 2023 obre inscripcions prioritàries el proper 17 de febrer fins al dia 4 de març, quan s’obriran per a tothom la totalitat de places per a la marxa.

La reconeguda marxa cicloturista lleidatana, aquest any se celebrarà a Balaguer el proper dissabte 20 de maig del 2023 a les 8 del matí, i espera completar les 1000 inscripcions en què es limita cada any la seva participació.

Els responsables de la marxa, han volgut agrair als gairebé més de 500 participants que des del 2020 van fidelitzar la seva inscripció i van guardar el dorsal durant més de dos anys, per participar-hi el 2022, i els oferirà la possibilitat d’inscriure’s de forma prioritària del dia 17 de febrer al 4 de març.

Aquesta setmana ja s’ha comunicat amb tots ells i els ha fet arribar un email a la seva adreça personal, amb les instruccions per inscriure’s, podran fer-ho registrant amb el seu nom i DNI a la següent adreça i tindran accés prioritari per a la realització de la seva inscripció des de el dia 17 de febrer de les 10.00h fins el dia 4 de març.

https://montsec-montsec.com/inscripciones

Si una persona amb dret a inscripció prioritària no realitza la seva inscripció en aquest determinat període de temps, perdrà el dret de fer la inscripció ia partir del 4 de març a les 12.00h la seva plaça quedarà a disposició de tots els participants restants.
Així, doncs, un cop arribats el dia 4 de març a les 12.00h del matí s’obriran la resta de places disponibles més les places que no hagin estat inscrites tal com s’ha comentat anteriorment.
Per aquest motiu, es recomana estar atent a les dates d’inscripció especificades, ja que s’ompliran fins arribar als 1.000 inscrits.

Leave a reply