Serveis
Balaguer disposa de tots els equipaments necessaris: poliesportiu, explanada pàrquing, serveis, dutxes, etc…

Poliesportiu Municipal – Dutxes i Pàrquing

Només arribar tindràs al costat del poliesportiu una explanada magnífica per poder aparcar el cotxe. La sortida i l’arribada seran davant del poliesportiu.

En aquest recinte, es realitzarà la recollida de dorsals, hi hauran els lavabos, les dutxes, els dinars, l’entrega de obsequis, etc…

Infraestructura i Serveis Sanitaris


Avituallaments

Serveis d’Assistència Mecànica

La Marxa Cicloturista Montsec-Montsec comptarà amb la col·laboració de tallers de venda i reparació de bicicletes de la província de Lleida, els quals donaran suport als cicloturistes per resoldre les incidències mecàniques (a excepció de les punxades) que sorgeixin durant tot el recorregut.

La mà d’obra serà gratuïta i les peces de recanvi a càrrec del propi cicloturista.

Pla d’entrenament i de salut general per afrontar amb garanties la marxa cicloturista Montsec – Montsec

És un pla que es recomana previament haver realitzat una prova d’esforç per comprovar l’estat de salut de l’atleta així com altres problemes mèdics.
Es seguirà la rigurositat científica com en tot procés d’entrenament i que des de C2 intentem implantar en cada esportista.
El pla es presenta en format de 8 microcicles agrupats en dos mesocicles de 4 setmanes, amb lo qual hi ha una progressió del volum i l’intensitat a mesura que s’acosta el dia de la marxa.
L’entrenament no s’ajusta a la realitat de cada usuari però si que dona unes pautes bàsiques en quan a estructura de l’entrenament per tal d’arribar bé de forma a la prova del calendari.
Les zones d’intensitat venen determinades de forma genèrica en funció de la FC max.
Per poder individualitzar és necessari una entrevista prèvia i concretar millor les necessitats de cada esportista, tot ell a: www.codinachcoach.com o cycling@codinachcoach.com
Logo-JosepCodinach