Inscriure’s
La inscripció a la MONTSEC-MONTSEC cal fer-la mitjançant la central d’Inscripcions dels Circuits de la Federació Catalana al portal www.bicinscripcions.cat:

CLICA AQUÍ PER INICIAR LA INSCRIPCIÓ A LA MONTSEC-MONTSEC 2018

INICI-INSCRIPCIO

Nota: Si es dona el cas d’arribar als 1.000 inscrits, tancarem les inscripcions.

Preus inscripció:

Taula-Preus-Montsec2018-web-cat

Podeu consultar tota la informació de detall addicional en l’apartat referent al reglament de la marxa.

Si, per una raó extraordinària, l’Organitzador accepta la inscripció fora del termini d’un ciclista federat (totalment impossible amb llicència de dia), no tindrà dret a dorsal ni apareixerà a les llistes d’arribada ni puntuarà a cap dels circuits organitzats per la FCC.

Llicències

Per participar a La Marxa és obligatori estar federat amb una llicència amb validesa durant l’any en curs i expedida per la RFEC, la FCC o l’UCI en el cas dels estrangers.

No són vàlides les llicències federatives expedides per altres federacions: Triatló, Atletisme, Excursionisme, etc…

En cas de no tenir llicència federativa, s’haurà de subscriure obligatòriament una llicència-assegurança d’un dia, vàlida exclusivament pel dia de la marxa. Per la temporada 2018, el cost afegit d’aquesta assegurança és de 8 euros que caldrà abonar en el moment de formalitzar la inscripció. El dia de la marxa, juntament amb el dorsal, es lliurarà un justificant d’aquesta assegurança que el participant haurà de portar en tot moment.

Anul·lacions

Es podran fer anul·lacions de la inscripció fins data màxima el 30.04.2018 fent la petició únicament al correu: atencionalcliente@bicinscripcions.com i seguint les pautes que se l’indicaran. No caldrà justificar res. Es retornarà el import íntegre pagat pels diferents conceptes (preu base, llicencia dia, xip) deduint una penalització de 7€.

MALLOT  – TAULA DE TALLES

MAILLOT-MONTSEC-MONTSEC-2018
                                                                   MALLOT EDICIÓ 2018  – Clicar aquí per veure la taula de talles

 (fabricat per TUGA ACTIVE WEAR)

Assegura’t de seleccionar la teva talla del mallot correctament en el moment de realitzar la inscripció, ja que NO s’acceptaran canvis de talla amb posterioritat. Clica a la imatge inferior per veure detallada la taula de talles. 

taula talles 2016 home-dona

Cronometratge

A la pàgina d’inscripció d’una marxa a www.bicinscripcions.cat, el participant que ja tingui el xip groc ha de seleccionar l’opció “disposo de xip groc” per tal d’omplir la casella corresponent amb el codi del seu xip i no pagar cap sobrecost pel cronometratge.
Qui vulgui comprar el xip groc en propietat ha de seleccionar l’opció “comprar xip groc”. En aquest cas, amb un cost de 12 euros, el participant rebrà el xip groc i el velcro dins la bossa amb el dorsal el dia de la marxa i ja el podrà utilitzar per sempre.
Qui no vulgui comprar el xip groc, té la possibilitat de triar l’opció “usar xip desechable de dia”. A la bossa del dorsal rebrà un xip de lloguer desechable Atenció: aquest servei té un cost de 4 euros que no seran retornats . Els 4 euros, per tant, no són cap fiança.
—————————

RECORDEU que la marxa té 3 rutes, la selecció del recorregut s’ha de fer en el moment de formalitzar la inscripció, tot i que si durant el recorregut, opteu per fer-ne un altre, es pot canviar perfectament.

Per qualsevol altre problema/canvi associat al procediment d’inscripcions us heu de posar en contacte i sol·licitar-ho a la central d’inscripcions. atencionalcliente@bicinscripcions.com