Inscriure’s
La inscripció a la MONTSEC-MONTSEC cal fer-la mitjançant la central d’Inscripcions dels Circuits de la Federació Catalana:

INICI-INSCRIPCIO

Nota: Si es dona el cas d’arribar als 1.000 inscrits, tancarem les inscripcions.

Preus inscripció:

Podeu consultar tota la informació de detall addicional en l’apartat referent al reglament de la marxa.

Si, per una raó extraordinària, l’Organitzador accepta la inscripció fora del termini d’un ciclista federat (totalment impossible amb llicència de dia), no  apareixerà a les llistes d’arribada ni puntuarà a cap dels circuits organitzats per la FCC.

Llicències

Per participar a La Marxa és obligatori estar federat amb una llicència amb validesa durant l’any en curs i expedida per la RFEC, la FCC o l’UCI en el cas dels estrangers.

No són vàlides les llicències federatives expedides per altres federacions: Triatló, Atletisme, Excursionisme, etc…

En cas de no tenir llicència federativa, s’haurà de subscriure obligatòriament una llicència-assegurança d’un dia, vàlida exclusivament pel dia de la marxa. Per la temporada 2023, el cost afegit d’aquesta assegurança és de 10 euros que caldrà abonar en el moment de formalitzar la inscripció. El dia de la marxa, juntament amb el dorsal, es lliurarà un justificant d’aquesta assegurança que el participant haurà de portar en tot moment.

Anul·lacions

Es podran fer anul·lacions de la inscripció fins data màxima el 30.04.2023 fent la petició únicament al correu: info@montsec-montsec.com i seguint les pautes que se l’indicaran. No caldrà justificar res. Es retornarà el import íntegre pagat pels diferents conceptes (preu base, llicencia dia, xip) deduint una penalització de 5€.

MALLOT  – TAULA DE TALLES

Mallot-Montsec-Montsec-2020MALLOT  – Clicar aquí per veure la taula de talles

 (fabricat per TUGA ACTIVE WEAR)

Assegura’t de seleccionar la teva talla del mallot correctament en el moment de realitzar la inscripció, ja que NO s’acceptaran canvis de talla amb posterioritat. Clica a la imatge inferior per veure detallada la taula de talles. 

taula talles 2016 home-dona

Cronometratge

  • El sistema de cronometratge mitjançant xip serà el mateix per a tots els inscrits, a través del xip enganxat al darrera del dorsal que va al manillar. Queda  descartat el sistema de xip blanc de lloguer i groc de propietat.

—————————

RECORDEU que la marxa té 3 rutes, la selecció del recorregut s’ha de fer en el moment de formalitzar la inscripció, tot i que abans de venir a la marxa com durant el recorregut, si opteu per fer-ne un altre, es pot canviar perfectament sense avisar.

Per qualsevol altre problema/canvi associat al procediment d’inscripcions us heu de posar en contacte i sol·licitar-ho a la central d’inscripcions. info@montsec-montsec.com