Edició 2010
LLISTES D’ARRIBADA 2010

Llista Ruta Larga (150 km)
La llista de la ruta llarga inclou el temps i la posició parcial al Coll de Montllobar
Llista Ruta Curta (125 km)

El primer participant de la ruta llarga va ser Francesc Serra del SCC La Pobla i el primer de la ruta curta va ser Francisco Molero, del Génesis Blanes.


Esprint a l’arribada dels primers ciclistes de la ruta llarga, en Francesc Serra del SCC La Pobla.


Arribada del primer participant de la ruta curta, Francisco Molero del Génesis Blanes.


FOTOGRAFIES 2010

Fotografies dels previs i la sortida
Fotografies dels parcicipants all Coll d’Ares
Fotografies dels participants a l’arribada

Agraïment a en Ramón Ferrer Montraveta i a tots els voluntaris de la organització que ens han cedit les fotografies.

OBSEQUI 2010

MANEGUETS I MITJONS MONTSEC-MONTSEC

Maneguets i mitjons de la marca HERMANS fabricats per a la Montsec-Montsec per Representaciones Deportivas ASPER S.L.


CRÒNIQUES DELS PARTICIPANTS:

Si ens voleu fer arribar la vostra crónica o bé l’enllaç al vostre blog perquè aparegui al a web, ens el podeu comunicar a l’adreça:
oficina@montsec-montsec.com


28/06/10

Apreciat/da cicloturista:

El passat dissabte 26/06/10 vam celebrar la 2a edició de la marxa cicloturista Montsec-Montsec. Com a participant inscrit volem donar-te les gràcies per la teva assistència evidentment i sobretot pel teu comportament i prudència. La marxa va haver de lamentar un únic accidentat lleu i no va ser en els trams més conflictius que vam anomenar durant els minuts previs a la sortida. Això diu molt de tots els participants i ha estat el primer que volem remarcar com a motiu d’agraïment donat que la vostra seguretat és el nostre primer referent.

El temps també ens va acompanyar més que al 2009, els que heu participat en les dues edicions així ens ho vàreu confirmar. Aquest any hi hagut participants que han rebaixat el temps del ordre de ½ hora ó 1 hora. Aquí, tot i que el recorregut era 6 km més curt, sí que el factor temperatura també ha ajudat una mica.

Pel que fa als avituallaments, varem aconseguir que hi ha hagués aigua fresqueta, meló i síndria suficient, especialment a l’últim port, a l’Alt de Fontllonga.

El pavelló, el aparcament, les dutxes, el dinar, l’ esmorzar, els cafès, la senyalització, els voluntaris, tot en general creiem que va funcionar força bé. O així ens heu fet arribar a través dels vostres correus, les enquestes realitzades el mateix dissabte o els vostres comentaris.

Tampoc volem caure en la autocomplaença, sabem que és més senzill “mimar” a 250 inscrits que a 1.500, però també vàreu poder veure que les instal·lacions i l’espai del que disposem ens permeten anar molt més enllà. Enguany el dispositiu humà i recursos materials preparat ens permet arribar als 500/600 inscrits mantenint la mateixa qualitat en el servei. És aquest el nostre objectiu, millorar mantenint la que volem que sigui la principal identitat de la Montsec-Montsec, un tracte exquisit al cicloturista.

Per aquest motiu, ens agradaria que ens comentéssiu allò que es pogués millorar, perquè no ens volem conformar amb el que hem fet fins ara. El recorregut de la marxa ja és prou dur com per a que ademés, adoleixi de mancances d’organització.

Ens havíem plantejat un augment de participació femenina per aquest any i és un dels punts agredolços que tenim d’aquesta edició, a les dones participants i acompanyants vàrem procurar “cuidar-vos” al màxim i esperem que l’any vinent sigueu moltes més.

Actualment a la nostra web: www.montsec-montsec.com estem acabant de penjar totes les fotos que tenim. Veuràs que tant a la sortida, com a dalt al Coll d’ares, com a l’arribada hem intentat que al menys surti tothom. El diploma, ja el podeu descarregar de la web: www.bicinscripcions.cat.

Així doncs, t’animem a que ens ajudis a fer-ho any rera any una mica millor i sobretot, volem agraïrte de tot cor la teva assistència i expressar que el nostre desig es estar a l’alçada de les teves expectatives.

No dubtis que per la edició 2011 ja estem pensant en augmentar els nostres serveis i noves idees per aconseguir que la Montsec-Montsec sigui una data de referència en el teu calendari.

T’esperem al 2011

Una abraçada

CLUB CICLISTA BALAGUER
info@montsec-montsec.com.


28/08/10

L’etapa 12 de la VUELTA A ESPAÑA, inclou part del recorregut de la MM2009, el dia 9 de septembre.

El proper dijous 9 de septembre, la etapa 12 de la edició 2010 de la VUELTA CICLISTA A ESPAÑA, recorrerà una bona part del recorregut de la marxa cicloturista Montsec-Montsec 2009.

Concretament, el tram entre la població de Vilamitjana i Balaguer, passant per Gavet de la Conca, El Pont de Barcedana, Alt de Fontllonga, Camarasa, Sant Llorenç de Montgai, Gerb i Balaguer.

US ANIMEM A TOTS A SEGUIR EN DIRECTE EL TRAJECTE DE LA CURSA AIXÍ COM PER LA TELEVISIÓ PER GAUDIR DELS PAISATGES DE LA MONTSEC-MONTSEC.

Podeu accedir a tota la informació (rutòmetre, altimetria, punts horaris de pas, ….) a la web de la cursa: www.lavuelta.com