Consultes Freqüents
LLICÈNCIES VÀLIDES PER A LA MONTSEC-MONTSEC

Recordeu que la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec es regeix pel Real Decreto 1428/2003 del 21 de novembre (Reglament General de Circulació, Annex II, articles 14 i 28) en el que tots els participants d’una prova esportiva en via pública han d’estar coberts per una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi els possibles danys a tercers fins els límits que per a danys personals i materials estableix el Real Decreto 7/2001 de 12 de gener, i una assegurança d’accidents que tingui, com a mínim, les cobertures de l’assegurança obligatòria esportiva regulada al Real Decreto 849/1993 del 4 de juny.

Les úniques assegurances vàlides per participar seran, per tant, les expedides per la RFEC i la FCC, que acompleixen aquestes condicions. Qualsevol altra assegurança no serà vàlida i s’haurà de contractar la llicència temporal de dia amb les mateixes cobertures, però que només serveix per aquest esdeveniment.


TINC PROBLEMES A L’HORA DE FER LA INSCRIPCIÓ, COM HO PUC RESOLDRE?

Per a totes les consultes relatives a la inscripció es necessari  que us poseu en contacte amb el portal d’inscripcions via e-mail a:

info@montsec-monstec.com o al telèfon (+34) 93.456.59.30


UN COP INSCRIT, PUC CANVIAR DE RECORREGUT?

Si estàs inscrit amb un recorregut i vols canviar, no cal fer cap canvi a l’ inscripció.

Quan demanem triar recorregut es mes per una previsió interna nostra de recursos. No pateixis per que sobre la marxa pots triar quin recorregut pots fer sense cap problema  en funció de com et trobes de forma.

Les catifes del control de xips instal·lades ja fan la discriminació per rutes i apareixerà el teu temps d’arribada associat a la ruta que hagis fet.


ES POT CANVIAR LA TALLA DEL MALLOT?

NO s’acceptaran canvis en la talla del mallot un cop l’hagueu seleccionat, per aquest motiu us recomanem que consulteu la TAULA DE TALLES en el moment de fer la inscripció.

No ho fem pas per caprici, si no perquè hem de planificar els tallatges per la seva fabricació, i fer-ho de la millor forma possible. El fet de permetre molts canvis en els tallatges, el que origina és que molts participants finalment no puguin disposar de la seva talla adequada, volem evitar aquesta situació i esperem que tots pugueu lluir el vostre mallot amb comoditat.

Per als que heu vingut en anteriors edicions, el fabricant és el mateix que les anteriors edicions ,TUGA ACTIVE WEAR.


COM PUC SABER SI LA MEVA INSCRIPCIÓ S’HA REALITZAT CORRECTAMENT?

El nostre sistema d’inscripció  genera un e-mail de confirmació automàtica d’inscripció per correu. Igualment pots consultar si la inscripció s’ha realitzat correctament en el següent enllaç:  CONSULTA AQUí

Cal escriure el teu cognom o nom al requadre que indica “Seleccionar” i després prémer “Buscar”. Si apareixen les teves dades és que estàs inscrit correctament.


QUAN S’ARRIVA ALS 1000 INSCRITS, HI HAURÀ LLISTES D’ESPERA?

Per respecte a tots els que s’han inscrit al seu moment, inclòs alguns sense saber si per raons de feina o familiars igual no podran venir, no es faran llistes d’espera. El motiu és que habitualment es produeixen molt poques anul·lacions i si algú no pot venir, normalment ens demana que se li envïi el mallot d’obsequi a casa. 


ES PODEN FER ANUL·LACIONS DE INSCRIPCIO?

Es podran fer anul·lacions de la inscripció fins data màxima el 30/04  de l’any en curs ent la petició únicament al correu: info@montsec-monstec.com i seguint les pautes que se l’indicaran. No caldrà justificar res. Es retornarà el import íntegre pagat pels diferents conceptes (preu base, llicencia dia) deduint una penalització de 5€.


PUC APROFITAR (abans del 30/04 de l’any en curs) LA INSCRIPCIO D’UN INSCRIT QUE SÉ QUE NO PODRÀ VENIR?

Aprofitar la inscripció de un familiar o amic que no pot venir sigui quina sigui la causa, no es un procés automàtic donat que implica canviar: dades personals, dni, telèfon, llicencia federativa anual o de dia, talla de mallot, recorregut, etc… En tot cas, el inscrit que es vol donar de baixa ha de passar-nos un e-mail a info@montsec-montsec.com i després li direm quins passos a de seguir.


PUC PARTICIPAR SENSE DORSAL O AMB EL DORSAL D’UN ALTRE INSCRIT?

La participació fraudulenta sense dorsal o amb el dorsal cedit per un altre inscrit comporta uns riscos legals i especialment en quan a l’assegurança molt importants. En cas d’accident NINGU es farà càrrec de teves despeses per que no estàs cobert per cap assegurança, ni d’accidents ni de responsabilitat civil. Si participes amb un dorsal que no et correspon, pots tenir problemes per “usurpació de personalitat”, i en cas d’accident les assegurances en cap cas es faran càrrec dels perjudicis que ocasionis, puguin tenir greus conseqüències econòmiques par a tu i els teus.


ON ES PODEN DESCARREGAR ELS TRACKS DELS REGORREGUTS?

Trobareu l’accés a la pàgina per descarregar els tracks al menú lateral de les pàgines de la nostra web.

A més a més, a sota trobareu un enllaç que adreça a una pàgina externa (www.ridewithgps.com) on podreu descarregar els tracks de cada ruta per que el poseu al dispositiu corresponent.

Cada track es troba a sota de la ruta corresponent, aquí disposeu dels enllaços:

Pàgina d’enllaç per descarregar el TRACK GPS – GRAN FONDO MM190 ( GF MM190)

Pàgina d’enllaç per descarregar el TRACK GPS- MEDIO FONDO MM140 (MF MM140) 

Pàgina d’enllaç per descarregar el TRACK GPS- CHALLENGE MM80 (CH MM80) 


PUC PARTICIPAR A LA MARXA AMB TOT TIPUS DE BICICLETA?

Està permesa la participació de qualsevol tipus de bicicleta homologada incloses les equipades amb frens de disc, e-bikes, tàndems, reclinades, amb rodes de menys de 12 radis, etc. També està permès l’ús de bicicletes amb manillar de contrarellotge demanant sempre que no s’utilitzi quan s’estigui circulant en pilot o a zones perilloses com ara descensos o cruïlles. Està terminantment prohibit l’ús de bicicletes sense cap tipus de frens.


HORARI DE RECOLLIDA DE DORSALS

Divendres anterior al dia de la marxa, de 18h a 21h

Dissabte  dia de la marxa , de 6.30h a 7.30h

Al Poliesportiu Municipal, just a la zona de sortida/arribada


POT RECOLLIR EL MEU DORSAL I BOSSA d’OBSEQUIS UNA ALTRA PERSONA?

SÍ, sempre i quan es realitzi prèviament la entrega de la AUTORITZACIÓ SIGNADA, FOTOCOPIA DEL DNI i LLICENCIA (en cas que es disposi).

Podeu descarregar el model d’autorització en el següent enllaç: MODEL d’AUTORITZACIÓ DE RECOLLIDA DE DORSAL 

Si no es compleixen els requisits anteriors, NO S’ENTREGARÀ EL DORSAL NI LA BOSSA d’OBSEQUIS.

RECORDATORI: Davant qualsevol anomalia que detecti l’organització, (Canvi de dorsal, revenda, etc, etc.), quedaran automàticament exclosos a perpetuïtat de la “MONTSEC-MONTSEC”, tant el titular del dorsal com l’usurpador de identitat.


SI NO VINC EL DIA DE LA MARXA I  NO S’ANULA LA INSCRIPCIÓ, PUC REBRE EL MALLOT d’OBSEQUI?

En cas que no puguis participar el dia de la marxa i  si ningú ha recollit la teva bossa d’obsequi amb la deguda autorització, et podem enviar el mallot a casa a l’adreça que ens diguis sempre i quan ens ho demanis per e-mail (info@montsec-montsec.com) com a plaç màxim en un termini de una setmana després de la celebració de la marxa.


LLISTES D’ARRIBADA – DIPLOMES DE PARTICIPACIÓ

La marxa al tenir caràcter NO COMPETITIVA, fomenta el cicloturisme i el ciclosport com a esport de lleure i diversió. En conseqüència no hi haurà llistes d’arribada penjades al poliesportiu ni a la web. No obstant això, es podrà obtenir el corresponent diploma amb el temps emprat a través de la pàgina http://www.xipgroc.cat anant a la pestanya “diplomes de participació”