Per a Elles
Volem reconèixer de forma molt especial a totes les dones que ens doneu suport a la marxa, tant pedalant com col·laborant amb tots nosaltres, volem explicar-vos les tasques i els projectes que tenim des de la “Montsec-Montsec”.

Ens sentim una organització compromesa, volem que ens ajudeu a millorar les estadístiques de participació femenina en les marxes cicloturistes, i també volem que les que no pedaleu, us sentiu d’allò més bé animant a tots/es els/les cicloturistes i també passeu un dia agradable a Balaguer i al Montsec.

Disposareu de un Mallot d’obsequi amb unes talles adaptades a les dones. A més, sempre donem un regal específic per vosaltres dins la bossa dels obsequis i un altre a l’arribar a meta.

Al poliesportiu  podeu gaudir de dutxa i vestidors exclusius per vosaltres donat que disposem d’un  pavelló que disposa de unes esplèndides instal·lacions.

Volem remarcar que hi ha 3 recorreguts a escollir amb funció de la condició física de cadascuna, amb lo qual s’abasten diferents nivells, des de el més exigent al més suau.

 

Amb aquest petits detalls, que no son privilegis, el que volem és manifestar que som una marxa que s’implica amb el cicloturisme femení. Així doncs, us animem a que vingueu a conèixer la Montsec-Montsec i a participar, perquè ens agradaria ser la vostra marxa de referència.