Inscripcions 2020- TANCADES




INSCRIPCIONS 2020 – TANCADES

Balaguer, 04-02-2020 18h31’

El procés d’inscripció que va començar el 1 de febrer de 2020 a les 12h del mati ha quedat tancat amb menys de 4 dies, en concret ha sigut amb 79h quan al 2019 va esser amb un plaç de 28 dies i al 2018 de 41 dies. Estem realment molt sorpresos per la gran acollida que per tothom te la MM i alhora també som molt conscients de que degut a aquest inesperat ritme de inscripcions, es possible que t’heguis quedat fora. No hi podem fer res. Tal com ja hem fet amb anys anteriors, per decisió del Club i anunciat a la web, facebook i diversos mailings, el procés es tanca sempre al arribar al límit dels 1000 inscrits. Pots comprovar-ho en la capçalera d’inscrits de www.bicinscripcions.com

Com ja saps, per respecte als participants que ja s’han inscrit (alguns sense saber si podran venir o no) i per garantir el correcte funcionament i desenvolupament de la marxa, lamentablement no podem fer cap excepció ni tampoc hi haurà llista d’espera, donat que es produeixen molt poques anul·lacions i si al final algú no pot venir, ens demana que li enviem el mallot d’obsequi a casa. En conseqüència, no cal que ens facis cap petició, sis plou.

Agraïm la confiança a tots aquells que us heu inscrit, i pels que finalment no us heu pogut inscriure en aquesta edició, us emplacem a poder participar en la edició del 2021. Gràcies per la vostra comprensió.

Club Ciclista Balaguer

Leave a reply