Agraïment Marxa Reivindicativa “NOSALTRES TAMBÉ HI CIRCULEM”
El diumenge 19 de febrer s’ha celebrat la marxa reivindicativa “Nosaltres també hi Circulem” a Balaguer. Els organitzadors, el Club Radical Esport, el Club Esportiu Pedala.Cat i el Club Ciclista Balaguer volen agrair a tots els participants, ciclistes, acompanyants, etc. que han estat presents i també a tothom que ha manifestat el seu suport.

Segons els organitzadors, a la marxa reivindicativa han participat aproximadament 1500 ciclistes de totes les edats, a més de molts acompanyants i persones que li han donat suport.

La marxa ha consistit en un recorregut pels carrers de la ciutat i per la carretera C-13, fins arribar al lloc del tràgic accident del diumenge passat, on s’ha fet un minut de silenci en memòria dels dos companys ciclistes que van perdre la vida.

La concentració final, amb lectura de manifest per part d’en Robert Pedrosa, s’ha realitzat a la Plaça Mercadal de Balaguer i en aquest s’ha destacat:

El respecte i  concienciació pels ciclistes, el cumpliment de la normativa bàsica que permet als ciclistes la circul·lació de 2 en 2 en paral·lel i als vehicles la obligatorietat de respectar el 1,5 m de distància lateral en l’avançament.

Els clubs organitzadors de la convocatòria, també agraeixen a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Balaguer, Mossos d’Esquadra, resta d’institucions, organitzacions  i mitjans de comunicació que ens han donat el seu suport, per tal de dur a terme aquesta convocatòria amb èxit.

Finalment, volem reiterar l’agraïment a tots els companys que heu assistit a la convocatòria venint a Balaguer tant per voluntat pròpia i/o en representació dels vostres clubs. Ha estat extraordinari veure a 1.500 ciclistes en silenci participant a la marxa. Si tot això ens serveix per salvar una vida, realment haurà valgut la pena.

MOLTES GRÀCIES A TOTS

———————————

El domingo 19 de febrero, se ha celebrado la marcha reivindicativa “Nosotros también circulamos” en Balaguer. Los organizadores, el Club Radical Esport, el Club Esportiu Pedala.Cat i el Club Ciclista Balaguer quieren agradecer a todos los participantes, ciclistas, acompañantes, etc. que han estado presentes y también a todo el mundo que ha manifestado su apoyo.

Según los organizadores, en la marcha reivindicativa han participado aproximadamente 1500 ciclistas de todas las edades, además de muchos acompañantes y personas que han dado apoyo a la marcha.

La marcha se ha realizado por un recorrido por las calles de la ciudad y por la carretera c-13, hasta llegar al lugar del trágico accidente del domingo pasado, donde se ha guardado un minuto de silencio en memoria de los dos compañeros ciclistas que perdieron la vida.

La concentración final, con lectura de manifiesto por parte de Robert Pedrosa, se ha llevado a cabo en la Plaza Mercadal de Balaguer y en éste se ha destacado:

El respeto y concienciación hacia los ciclistas, el cumplimiento de la normativa básica que permite a los ciclistas la circulación de 2 en 2 en paralelo y a los vehículos la obligatoriedad de respetar el 1,5 m de distancia lateral en el adelantamiento.

Los clubes organizadores de la convocatoria, también agradecen a la Regidoria de Deportes del Ayuntamiento de Balaguer, Mossos de Esquadra y resto de instituciones  y organizaciones y medios de comunicación que nos han dado su apoyo, para llevar a cabo con éxito esta convocatoria.

Finalmente, queremos hacer un gran agradecimiento a todos los compañeros que habéis asistido a la convocatoria viniendo a Balaguer por voluntat propia y/o en representación de vuestros clubs. Ha sido extraordinario ver a 1500 ciclistas en silencio participando a la marcha.  Si todo esto nos sirve para salvar 1 vida, realmente habrá valido la pena.

MUCHAS GRACIAS A TODOS

Enllaç a l’agraïment a la nostra web: / Enlace del agradecimiento en nuestro web: