LA MONTSEC-MONTSEC ANUNCIA LA PRESÈNCIA DE MELCIOR MAURI A LA 5a EDICIÓ DE LA MARXA




La marxa que es celebrarà a Balaguer (Lleida) el proper 18 de maig de 2013, comptarà amb la presència del campió català.

Melcior Mauri participarà com a convidat per l’organització en un dels recorreguts i en els actes protocol·laris de la propera edició de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec. Per aquest motiu, l’organització ha decidit assignar-li el dorsal número 1 d’aquesta edició.

Per a la organització de la Montsec-Montsec és un plaer comptar amb la presencia d’un dels grans del ciclisme català, amb un ampli palmarès professional en el que destaca la seva victòria a La Vuelta a España l’any 1991, i que segueix vinculat estretament al món del ciclisme.

A més, enguany la marxa presenta grans atractius com són el nou recorregut de la ruta llarga(MM190) de 191 km i 3300 m de desnivell, l’obsequi d’un maillot commemoratiu per a tots els participants, nova ampliació dels serveis oferts al cicloturista (servei fotogràfic gratuït cortesia de Studi 3 Fotògrafs), massatges, etc..

El ritme d’inscripcions d’aquesta edició a data d’avui fa preveure una participació rècord al llarg d’aquestes 5 edicions, i és que la marxa continua consolidant-se en el calendari cicloturista de tot l’Estat, formant part dels circuits CicloPirineus de la Federació Catalana de Ciclisme, del Circuit Gran Fondo de la Real Federación Española de Ciclismo, i del calendari de Cicloturismo de la revista Ciclismo a Fondo.

Les inscripcions anticipades a la marxa finalitzen el proper dia 7 de maig, mentre que el tancament definitiu de les inscripcions serà el proper 14 de maig i es realitzen a través del portal d’internet www.bicinscripcions.com

Tota la informació disponible es troba al web: www.montsec-montsec.com

Leave a reply