COMUNICAT D’ANUL·LACIÓ DATA MONTSEC-MONTSEC del 10.10.2020. FINS AL 2021!
Descarregar comunicat en PDF 

COMUNICAT D’ANUL·LACIÓ DATA MONTSEC-MONTSEC del 10.10.2020. FINS AL 2021!                   Balaguer 25.06.2020

A l’anterior comunicat del 30.03.2020 la marxa MM que inicialment s’havia de fer el 16.05.2020 i es va aplaçar al 10/10/2020 ja vàrem dir que la faríem “en el ben entès de que per inicis d’estiu estiguem tots amb situació de normalitat tant personal, com professional com esportiva”.

La realitat d’avui no és aquesta donat que ens hem de moure (per fer vida normal) amb els condicionaments de mascareta i distanciament físic de 1,5mt i per l’octubre no es pot previndre res, al contrari, estem en una incertesa total. A més, avui no hi ha cap autoritat sanitària que ens pugui dir quines seran les normes a seguir, prou feina tenen amb controlar el dia a dia. L’únic que sabem per un esborrany de protocol de marxes fet per la FCC i que està pendent de validació per les autoritats Sanitàries i de Trànsit (que pot estar validat en 15 dies com en 2 mesos), son alguns condicionaments: caldrà fer sortida amb capsules de 100/200 participants, no hi haurà esmorzar ni dinar, ni dutxes ni massatges, caldrà prendre la temperatura a tothom que entra al poliesportiu  i als avituallaments caldrà donar amb guants el menjar i el beure que el participant demani, sense que ell pugui tocar res.

Davant d’aquest condicionaments, hem fet una ronda de consultes via WhatsApp a voluntaris i membres del club. Tothom opina que NO hem de posar en risc la seguretat dels inscrits i els seus acompanyats, així com la dels propis voluntaris i col·laboradors mentre no hagi una vacuna. Igualment opinem que fer la MM amb aquests condicionaments queda del tot desnaturalitzada i no té res a veure amb la MM tal com sempre l’hem fet,  perquè no podem donar ni l’acollida ni l’hospitalitat que sempre han estat la nostra essència i segell d’identitat.

Es per això que hem decidit anul·lar l’edició 2020 de la MM, tot i sabent que potser sabrà greu a algunes persones i més pensant que hi ha organitzadors que manifesten estar treballant per fer la seva marxa. Respectem al màxim les decisions de cadascú, és obvi.

Només desitgem una cosa: que tots puguem fer el més aviat possible vida normal com abans. Per això, us emplacem a poder venir a l’edició de la MM21 que serà amb molta probabilitat el dissabte 15.05.2021 quan hàgim sortit d’aquest mal son.

SALUT I PEDALS

CLUB CICLISTA BALAGUER

Leave a reply