Consultes Freqüents
EDICIÓ 2017

LLICÈNCIES VÀLIDES PER A LA MONTSEC-MONTSEC 2017

Recordeu que la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec es regeix pel Real Decreto 1428/2003 del 21 de novembre (Reglament General de Circulació, Annex II, articles 14 i 28) en el que tots els participants d’una prova esportiva en via pública han d’estar coberts per una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi els possibles danys a tercers fins els límits que per a danys personals i materials estableix el Real Decreto 7/2001 de 12 de gener, i una assegurança d’accidents que tingui, com a mínim, les cobertures de l’assegurança obligatòria esportiva regulada al Real Decreto 849/1993 del 4 de juny.
Les úniques assegurances vàlides per participar seran, per tant, les expedides per la RFEC i la FCC, que acompleixen aquestes condicions. Qualsevol altra assegurança no serà vàlida i s’haurà de contractar la llicència temporal de dia amb les mateixes cobertures, però que només serveix per aquest esdeveniment, a un preu de 12 euros. Com a promoció, els posseïdors del Carnet Ciclista expedit per la RFEC tindran un descompte del 50% en aquesta llicència temporal de dia, essent el cost en aquest cas de 6 euros.

HORARI DE RECOLLIDA DE DORSALS

Divendres 02/06/2017 de 18h a 21h

Dissabte 03/06/2017 de 6.30h a 7.30h

Al Poliesportiu Municipal, just a la zona de sortida/arribada


POT RECOLLIR EL MEU DORSAL I BOSSA d’OBSEQUIS UNA ALTRA PERSONA?

SÍ, sempre i quan es realitzi prèviament la entrega de la AUTORITZACIÓ SIGNADA, FOTOCOPIA DEL DNI i LLICENCIA (en cas que es disposi).

Podeu descarregar el model d’autorització en el següent enllaç: MODEL d’AUTORITZACIÓ DE RECOLLIDA DE DORSAL 

Si no es compleixen els requisits anteriors, NO S’ENTREGARÀ EL DORSAL NI LA BOSSA d’OBSEQUIS.

RECORDATORI: Davant qualsevol anomalia que detecti l’organització, (Canvi de dorsal, revenda,etc, etc.), quedaran automàticament exclosos a perpetuïtat de la “MONTSEC-MONTSEC”,
tant el titular del dorsal com l’usurpador de identitat.


LLISTES D’ARRIBADA

La marxa al tenir caràcter NO COMPETITIVA, fomenta el cicloturisme i el ciclosport com a esport de lleure i diversió, etc… pel que les llistes d’arribada correspondran en ordre alfabètic, i podràs consultar el teu propi temps.


UN COP INSCRIT, PUC CANVIAR DE RECORREGUT?

Si estàs inscrit amb un recorregut i vols canviar, no cal fer cap canvi a l’ inscripció. Quan demanem triar recorregut es mes per una previsió interna nostra de recursos. No pateixis per que sobre la marxa pots triar quin recorregut pots fer sense cap problema  en funció de com et trobes de forma.

Les catifes del control de xips instal·lades ja fan la discriminació per rutes i apareixerà el teu temps d’arribada associat a la ruta que hagis fet.


ES POT CANVIAR LA TALLA DEL MALLOT?

NO s’acceptaran canvis en la talla del maillot un cop l’hagueu seleccionat, per aquest motiu us recomanem que consulteu la TAULA DE TALLES en el moment de fer la inscripció.

No ho fem pas per caprici, sino perquè hem de planificar els tallatges per la seva fabricació, i fer-ho de la millor forma possible. El fet de permetre molts canvis en els tallatges, el que origina és que molts participants finalment no puguin disposar de la seva talla adequada, volem evitar aquesta situació i esperem que tots pugueu lluir el vostre mallot amb comoditat.

Per als que heu vingut en anteriors edicions, el fabricant és el mateix que les anteriors edicions ,TUGA ACTIVE WEAR.


TINC PROBLEMES A L’HORA DE FER LA INSCRIPCIÓ, COM HO PUC RESOLDRE?

Per a totes les consultes relatives a la inscripció es necessari  que us poseu en contacte amb el portal d’inscripcions via e-mail a:

atencionalcliente@bicinscripcions.com o al telèfon (+34) 93.456.59.30


COM PUC SABER SI LA MEVA INSCRIPCIÓ S’HA REALITZAT CORRECTAMENT?

El nostre sistema d’inscripció  genera un e-mail de confirmació automática d’inscripció per correu, igualment però pots consultar si la inscripció s’ha realitzat correctament en el següent enllaç:

http://www.bicinscripcions.com/CCT/V0/P21V0_Llistes.php?cursa=M702

Cal escriure el teu cognom o nom al requadre que indica “Seleccionar” i després prémer “Buscar”. Si apareixen les teves dades és que estàs inscrit correctament.


BICICLETA – PUC PARTICIPAR A LA MARXA SI UTILIZO UNA BICICLETA CONTRARELLOTGE/TRIATLÓ (TIPUS “CABRA”) O BÉ AMB ACOPLES AL MANILLAR?

D’acord també amb el criteri dels responsables de la comissió de cicloturisme, no està estrictament prohibit per reglament l’ús de “la cabra” o “acople” al manillar, per tant es poden utilitzar a la marxa.

RECOMANEM per això, no utilitzar la posició acoplada al manillar de la bicicleta mentre s’està i es circula en un pilot (al no tenir les mans a les manetes de fre) i lògicament, respectar les normes de circulació, per la seguretat del propi ciclista(obvi) i també la resta de participants.